Over ons

Logopediepraktijk Oud-Beijerland bestaat uit een team van vier logopedisten, te weten Yvette de Roode - Wisman, Marielle Ruigrok - in 't Veld, Rachel van Reijmersdal, Wietske Noordam-Stout en Willemieke van Stam. Zij stemmen hun zorg af op de hulpvraag van de cliënten. Hierbij wordt vanuit een breed perspectief gekeken naar de totale persoon en hoe deze communiceert met zijn omgeving. 

Het team gaat uit van de mogelijkheden van de cliënten maar houdt rekening met de beperkingen. Tevens hecht Logopediepraktijk Oud-Beijerland belang aan het samenwerking met andere disciplines, zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten, praktijkondersteuner, huisartsen, KNO-artsen, orthodontisten, leerkrachten, Intern Begeleiders, peuterspeelzaalleidsters en dergelijke.

De logopedisten werken vanuit passie voor het vak en halen genoegdoening uit de ontwikkeling die mensen doormaken tijdens de logopedische behandeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Logopediepraktijk Oud-Beijerland voor meer informatie over de mogelijkheden!

Neem contact op

Onze gegevens

Van Goyenstraat 16
3262 VK Oud-Beijerland
T 0186-625312
E info@logopedieoudbeijerland.nl
Privacyverklaring

Logopediepraktijk Oud-Beijerland

In de praktijk worden volwassenen en kinderen behandeld met stem-, spraak- en/of taalproblemen of met problemen op het gebied van adem, gehoor en/of eten en drinken.