Vergoedingen

De behandelingen vinden plaats volgens afspraak en dienen bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren te worden afgezegd (door telefonisch contact of door inspreken op het antwoordapparaat).

Te laat afgezegde of niet nagekomen afspraken (ongeacht de reden) worden bij u persoonlijk in rekening gebracht en worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. Hiervoor geldt het wettelijk vastgestelde verzuimtarief van 75% van het geldende tarief per te laat of niet afgemelde behandeling (€35,57) 

Het logopedische tarief bedraagt in 2020 maximaal €47,43 per zitting, voor preverbale logopedische behandeling geldt een tarief van maximaal €94,86. Wanneer de behandeling aan huis plaatsvindt, wordt het tarief verhoogd met een uittoeslag. Het verschilt per zorgverzekeraar welk tarief wordt gehanteerd. 

De basisverzekering vergoedt in bijna alle situaties de kosten voor de logopedische behandeling, wanneer u een verwijzing heeft van een arts of specialist. Wel betaalt u, vanaf 18 jaar, een deel van de behandeling zelf via het eigen risico.


Verandering van verzekering

Indien u verandert van verzekering is het uw verantwoording zorg te dragen voor vergoeding van de logopedische behandeling. Meld veranderingen in uw verzekering direct bij uw logopedist.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Logopediepraktijk Oud-Beijerland voor meer informatie over de mogelijkheden!

Neem contact op

Onze gegevens

Van Goyenstraat 16
3262 VK Oud-Beijerland
T 0186-625312
E info@logopedieoudbeijerland.nl
Privacyverklaring

Logopediepraktijk Oud-Beijerland

In de praktijk worden volwassenen en kinderen behandeld met stem-, spraak- en/of taalproblemen of met problemen op het gebied van adem, gehoor en/of eten en drinken.